Menu
Unilever Food Solutions » Domov
  • Domov
  • Chefov navdih
    • Chefov navdih
    • Svežina na vašem jedilniku
    • Sladice
    • Veganuary
    • The Vegetarian Butcher, 100% rastlinska alternativa
    • Silvestrski meni za najbolj zahtevne goste tega leta
    • Zimski meni
    • Sestavine prihodnosti
    • Ribe
    • Zelenjava
    • Kuharske tehnike
    • Dostava in lasten prevzem
    • Skupaj proti epidemiji Covid-19
    • Omake od A do Ž
    • Lipton
    • Izdelki za vsako priložnost
    • Jagode
    • Šparglji
    • Nepozabni okusi azijske hrane vas bodo navdušili
    • Enostavno brez glutena
    • Street Food in Gourmet Fast Food
    • Trajnostno kmetijstvo
    • Sezonske sestavine
  • Recepti
  • Izdelki
    • Vsi izdelki
    • Bujoni, čiste juhe in osnove
    • Čaji
    • Deserti
    • Dresingi, hladne omake
    • Juhe in jušni dodatki
    • Kuhinje sveta
    • Omake
    • Plant based - 100% rastlinsko
    • Priloge
    • Začimbe, zelišča in zeliščne mešanice
    • Zgoščevalci
  • Smo družba UFS
  • Kontakt
  • {query} v izdelki
  • {query} v recepti
  • {query} v ostalo
vse
izdelki
recepti
    • Moj račun
    • Kontakt
    • Odjava
  1. Domov
  2. Chefov navdih
  3. Dostava in lasten prevzem
  4. Prednosti in slabosti dostave in lastnega prevzema
  1. Dostava in lasten prevzem
  • Dostava in lasten prevzem

Prednosti in slabosti dostave in lastnega prevzema

Poznavanje prednosti in slabosti vam bo pomagalo ponuditi najboljšo storitev in ohranjati visoko kakovost.

  •  

    Dostava

    Prednosti

    Dostava

    Slabosti

    Lasten prevzem

    Prednosti

    Lasten prevzem

    Slabosti

    Predaja naročila

    Naročila zapustijo kuhinjo, ko so pripravljena.

    Velik obseg naročil lahko zmoti delovanje kuhinje.

    Stranka prevzame svoje naročilo.

    Mešanje strank , ki čakajo na mizo (kadar so lokali odprti) in tistih, ki so prišli po svoje naročilo.

    Storitve

    Dobra organizacija lahko poveča prodajo do 25 %.

    Dodatna organizacija dela in dodatni zaposleni. 

    Sprejem naročila ne zahteva dodatnih človeških virov.

    Večji občutek obremenjenosti zaposlenih, ki izdajajo naročilo.

    Čakalna doba

    Stranka čaka doma.

    Zunanji dejavniki vplivajo na čas dostave (gneča na cesti, iskanje naslova…).

    Minimalna čakalna doba.

    Dodatna stranka v lokalu.

    Kakovost dostave in naročila

    Dobra embalaža ohranja kvaliteto hrane.

    Prilagojena ponudba hrane – določenih jedi ni mogoče dostavljati brez vpliva na kakovost. 

    Navadno po jedi pridejo ljudje, ki živijo blizu, zato lasten prevzem ne vpliva na kvaliteto jedi.

    Izognete se odgovornosti dostave.

Sorodni članki

    • Dostava in lasten prevzem
    Kako prilagoditi ponudbo jedi za dostavo in lasten prevzem
    • Dostava in lasten prevzem
    Poskrbite, da bosta dostava in lasten prevzem donosna
    • Dostava in lasten prevzem
    Poskrbite za primerno embalažo za dostavo in lasten prevzem

  • Domov
  • Chefov navdih
  • Recepti
  • Izdelki
  • Smo družba UFS
  • Prijavite se na novice
  • Izberite državo
  • Please Recycle
  • Pravna obvestila
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Obvestilo o piškotkih
  • Zemljevid strani
Prijavite se na naše novice in bodite vedno na tekočem.

S prijavo na novice boste seznanjeni s kuharskimi trendi, prejemali boste recepte, brezplačne vzorce...

Sledite nam na Facebooku in YouTubu
  • Facebook Facebook
  • YouTube YouTube
Unilever Food Solutions » Domov

© 2022 Unilever Food Solutions | Vse pravice pridržane

Unilever Food Solutions » Domov

Namestite aplikacjio na vaš iPhone Namestite aplikacjio na vaš iPad Namestite aplikacjio na vaš Android Namestite aplikacjio na vaš Windows telefon

Kliknite gumb spodaj in dodajte na domači zaslon. Kliknite gumb zgoraj in dodajte na domači zaslon. Kliknite gumb spodaj in dodajte na domači zaslon. Kliknite gumb spodaj in dodajte na domači zaslon.

x