Menu

Silvestrovo se bliža in zaradi razmer, ki jih povzroča Covid-19, je težko vedeti, kako se soočiti s temi posebnimi razmerami. Da bi vam pomagali pri tej nalogi, smo zbrali najnovejše nasvete, ki vam bodo zagotovo pomagali. 

 

Silvestrovo v času COVID-19 razmer

Glavni izziv, s katerim se sooča gostinstvo, so omejitve zaradi COVID-19. Posledično se pričakuje povečanje dostave in take-away storitev. .  

Poleg tega bo letos, da bi zagotovo pokrili vse stroške, ki bodo nastali v prazničnem obdobju, zelo pomembno ugotoviti, kako zadovoljiti povpraševanje strank.

Zato smo za vas pripravili 4 ključne točke, ki bodo pomembne za uspeh letošnjih praznikov. 

1. Osredotočite se na posamezne plošče

1. Osredotočite se na posamezne plošče

Povpraševanje po ploščah se je v zadnjih letih izrazito povečalo, saj z njimi gostje lahko pokusijo večje število jedi. 

2. Osvežite lanske jedi

2. Osvežite lanske jedi

Gostje v primerjavi s prejšnjim letom pričakujejo novo ponudbo jedi. Zato je nujno dobro premisliti, kakšni so letos trendi in predvsem dodati veganske in vegetarijanske alternative

3. Dodajte veganske in vegetarijanske praznične jedi

3. Dodajte veganske in vegetarijanske praznične jedi

Bodite ustvarjalni in ustvarite nekaj edinstvenega. Gostom ponudite veganske in vegetarijanske jedi, ki jih bodo navdušile. Navdih najdete v receptih z The Vegetarian Butcher izdelki

4. Stranke iščejo nekaj več

4. Stranke iščejo nekaj več

Danes gostje ne želijo samo jesti, ampak pričakujejo prav posebno doživetje. Zato poskrbite za primerno dekoracijo mize in prostora, izobrazite vaše osebje o jedeh, ki jih postavite na mizo in ne pozabite tudi na jedi, ki so pripravljene za dostavo.