Menu
Unilever Food Solutions » Domov
  • Domov
  • Chefov navdih
    • Chefov navdih
    • Svežina na vašem jedilniku
    • Sladice
    • Veganuary
    • The Vegetarian Butcher, 100% rastlinska alternativa
    • Silvestrski meni za najbolj zahtevne goste tega leta
    • Zimski meni
    • Sestavine prihodnosti
    • Ribe
    • Zelenjava
    • Kuharske tehnike
    • Dostava in lasten prevzem
    • Skupaj proti epidemiji Covid-19
    • Omake od A do Ž
    • Izdelki za vsako priložnost
    • Jagode
    • Šparglji
    • Nepozabni okusi azijske hrane vas bodo navdušili
    • Enostavno brez glutena
    • Street Food in Gourmet Fast Food
    • Trajnostno kmetijstvo
    • Sezonske sestavine
  • Recepti
  • Izdelki
    • Vsi izdelki
    • Bujoni, čiste juhe in osnove
    • Deserti
    • Dresingi, hladne omake
    • Juhe in jušni dodatki
    • Kuhinje sveta
    • Omake
    • Plant based - 100% rastlinsko
    • Priloge
    • Začimbe, zelišča in zeliščne mešanice
    • Zgoščevalci
  • Smo družba UFS
  • Kontakt
  • {query} v izdelki
  • {query} v recepti
  • {query} v ostalo
vse
izdelki
recepti
    • Moj račun
    • Kontakt
    • Odjava
  1. Domov
  2. Chefov navdih
  3. Silvestrski meni
  4. Donosen silvestrski meni
  1. Silvestrski meni
  • Silvestrski meni

Donosen silvestrski meni

Ustvarite popoln meni za praznike, privlačen in donosen

 

Analizirajte najuspešnejše jedi prejšnjega silvestrovanja

Leta 2020 se je svet dodobra spremenil. Kljub temu želijo ljudje med prazniki pozabiti na vsakodnevne tegobe in se kot vsako leto prej želijo sprostiti in se zabavati.

Zato si pomagajte s podatki, ki jih že imate. Preglejte ponudbo, ki ste jo imeli leta 2019 in preverite, katere jedi so bile takrat najuspešnejše. 

 

Poenostavite kuhinjske procese

Kompleksnost jedi je povezana s trudom in spretnostmi, potrebnimi za uspešno izvedbo jedi. To lahko vključuje dejavnike, kot so čas priprave, število korakov v receptu, stopnja napake itd.

Poskusite zmanjšati kompleksnost jedi, saj bo vaše delo učinkovitejše, tako časovno kot tudi stroškovno. 

Praznični recepti

  • Rolada kozjega sira na kruhu z rdečim pestom
  • Lososov tartar s česnom in kaviarjem
  • Žafranovi tortelini z morskim listom in nori algami
  • Jagnečji kotlet v zeliščni srajčki in piščančja prsa s špinačo
  • Glazirane goveje mesne kroglice na kremastem krompirju
Več (150)

Izračunajte prodajno ceno svojega menija

Čas praznikov je čas, ko so ljudje pripravljeni zapraviti malo več. Kljub temu je treba ostati realen in gostom pokazati dodano vrednost vsake jedi.

Goste boste privabili tako z atraktivnim menijem, ki ponuja drugačno izkušnjo, kot z realno ceno, ki so jo pripravljeni plačati. Dobro premislite, na kakšen način lahko zmanjšate stroške, da bo cena menija še vedno ostala sprejemljiva. 

Sorodni članki

    • Silvestrski meni za najbolj zahtevne goste tega leta
    Nasveti za ustvarjanje silvestrskega menija
    • Silvestrski meni za najbolj zahtevne goste tega leta
    4 ključne ideje za pripravo prazničnih Silvestrskih jedi
    • Silvestrski meni za najbolj zahtevne goste tega leta
    Psihologija zasnove popolnega menija

  • Domov
  • Chefov navdih
  • Recepti
  • Izdelki
  • Smo družba UFS
  • Prijavite se na novice
  • Izberite državo
  • Please Recycle
  • Pravna obvestila
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Obvestilo o piškotkih
  • Zemljevid strani
Prijavite se na naše novice in bodite vedno na tekočem.

S prijavo na novice boste seznanjeni s kuharskimi trendi, prejemali boste recepte, brezplačne vzorce...

Sledite nam na Facebooku in YouTubu
  • Facebook Facebook
  • YouTube YouTube
Unilever Food Solutions » Domov

© 2022 Unilever Food Solutions | Vse pravice pridržane

Unilever Food Solutions » Domov

Namestite aplikacjio na vaš iPhone Namestite aplikacjio na vaš iPad Namestite aplikacjio na vaš Android Namestite aplikacjio na vaš Windows telefon

Kliknite gumb spodaj in dodajte na domači zaslon. Kliknite gumb zgoraj in dodajte na domači zaslon. Kliknite gumb spodaj in dodajte na domači zaslon. Kliknite gumb spodaj in dodajte na domači zaslon.

x