Menu
Unilever Food Solutions » Domov
  • Domov
  • Chefov navdih
    • Chefov navdih
    • Svežina na vašem jedilniku
    • Sladice
    • Veganuary
    • The Vegetarian Butcher, 100% rastlinska alternativa
    • Silvestrski meni za najbolj zahtevne goste tega leta
    • Zimski meni
    • Sestavine prihodnosti
    • Ribe
    • Zelenjava
    • Kuharske tehnike
    • Dostava in lasten prevzem
    • Skupaj proti epidemiji Covid-19
    • Omake od A do Ž
    • Izdelki za vsako priložnost
    • Jagode
    • Šparglji
    • Nepozabni okusi azijske hrane vas bodo navdušili
    • Enostavno brez glutena
    • Street Food in Gourmet Fast Food
    • Trajnostno kmetijstvo
    • Sezonske sestavine
  • Recepti
  • Izdelki
    • Vsi izdelki
    • Bujoni, čiste juhe in osnove
    • Deserti
    • Dresingi, hladne omake
    • Juhe in jušni dodatki
    • Kuhinje sveta
    • Omake
    • Plant based - 100% rastlinsko
    • Priloge
    • Začimbe, zelišča in zeliščne mešanice
    • Zgoščevalci
  • Smo družba UFS
  • Kontakt
  • {query} v izdelki
  • {query} v recepti
  • {query} v ostalo
vse
izdelki
recepti
    • Moj račun
    • Kontakt
    • Odjava
  1. Domov
  2. Chefov navdih
  3. Veganuary
  4. Privlačne veganske jedi za vsakogar
  1. Veganuary
  • Veganuary

Privlačne veganske jedi za vsakogar

Tudi za ljubitelje mesa

Jedilnik z veganskimi jedmi - kje začeti?

Verjamemo, da lahko z le nekaj majhnimi spremembami ustvarite neverjetne jedi na rastlinski osnovi, pritegnete nove goste in povečate vaš dobiček.

Gurmanske veganske jedi

Vse večji del populacije vsaj občasno uživa prehrano na rastlinski osnovi. To pomeni, da moramo na naš meni uvrstiti jedi, ki bodo primerne za njih.

Ponujamo vam nasvete, kako pripraviti okusne jedi na rastlinski osnovi, po katerih bodo z veseljem posegli tudi tisti gostje, ki imajo radi meso. 

platos veganos restaurante

Popoln veganski meni za vse okuse

Ključno pri ponudbi privlačnih jedi na rastlinski osnovi je v tem, kako jih v meniju predstavite. Narediti jih morate privlačne za vegane, vegetarijance, fleksitarijance, kot tudi ljubitelje mesa.

 

Nekaj nasvetov za vključevanje jedi na rastlinski osnovi v vaš meni

  1. Ključno vlogo pri jedi ima sestavina rastlinskega izvora .
  2. Uporabite jezik, ki opisuje teksture (kremasto, hrustljavo, medeno ...).
  3. Sklicujte se na izvor sestavin, ki jih uporabljate, s tem boste pokazali preglednost in verodostojnost.
  4. Omenite blagovne znamke izdelkov, ki jih uporabljate v vaših jedeh. S tem boste pokazali, da uporabljate kakovostne sestavine.
  5. Ponudite 2 opciji za isto jed – vegansko ali mesno.
  6. Klasične jedi ponudite v rastlinski preobleki.
  7. Imejte en meni za veganske in mesne jedi.

Preverite naše recepte za jedi na rastlinski osnovi.

Sorodni članki

    • Veganuary
    Veganstvo – odkrijte Plant based prehranjevanje
    • Veganuary
    Vsestranskost sestavin na rastlinski osnovi
    • Ideje za slastne Plant based jedi
    Privlačnejši meni s 100% rastlinskimi alternativami

  • Domov
  • Chefov navdih
  • Recepti
  • Izdelki
  • Smo družba UFS
  • Prijavite se na novice
  • Izberite državo
  • Please Recycle
  • Pravna obvestila
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Obvestilo o piškotkih
  • Zemljevid strani
Prijavite se na naše novice in bodite vedno na tekočem.

S prijavo na novice boste seznanjeni s kuharskimi trendi, prejemali boste recepte, brezplačne vzorce...

Sledite nam na Facebooku in YouTubu
  • Facebook Facebook
  • YouTube YouTube
Unilever Food Solutions » Domov

© 2022 Unilever Food Solutions | Vse pravice pridržane

Unilever Food Solutions » Domov

Namestite aplikacjio na vaš iPhone Namestite aplikacjio na vaš iPad Namestite aplikacjio na vaš Android Namestite aplikacjio na vaš Windows telefon

Kliknite gumb spodaj in dodajte na domači zaslon. Kliknite gumb zgoraj in dodajte na domači zaslon. Kliknite gumb spodaj in dodajte na domači zaslon. Kliknite gumb spodaj in dodajte na domači zaslon.

x