+

Pesa

  • rdeča pesa 400.0 g
  • česen 4.0 strokov
  • oljčno olje 50.0 g
  • sol
  • poper

Humus

Solata

  1. Pesa

    • Majhne pese olupite in narežite na četrtine.
    • Zmešajte s česnom in olivnim oljem ter začinite s soljo in poprom.
    • Pokrito pecite pri 180 °C 40 minut oziroma dokler se ne zmehča. Ohladite.

  2. Humus

    • Pečeni pesi in česnu dodajte odcejeno čičeriko, tahini, limonino lupinico, limonin sok in po okusu nekaj kapljic Knorr Pang Gang – pikantne omake s čilijem in paradižnikom. Spasirajte do gladkega.
    • Po potrebi dodajte malo vode, da jo razredčite.
    • Začinite po okusu.

  3. Solata

    • Na krožnik razporedite pesni humus, redkvice, solato in citruse.
    • Pokapajte s Knorr moč okusa - Citrus Fresh.
    • Okrasite z kalčki in pistacijami.