Pečeni rezanci z NoChicken Chunks
V to jed lahko dodajate poljubno zelenjavo. Prav tako lahko rezance zamenjate za ajdove ali polnozrnate rezance.

Sestavine
Priprava
-
udon rezanci 250.0 g
-
čebula 300.0 g
-
česen 7.0 strokov
-
mladi grah 375.0 g
-
brokoli 375.0 g
-
šitake 375.0 g
-
pak choi 2.0 kom
-
mlada čebula 12.0 kom
-
črni sezam
Priprava
-
Priprava
- Rezance skuhamo po navodilih, odcedimo in ohladimo pod tekočo vodo.
- Čvrste dele zelenjave blanširamo, mehkejše pa shranimo za kasnejše praženje.
- V voku segrejemo olje in na srednji temperaturi popražimo NoChicken Chunks.
- Dodamo čebulo, česen, zelenjavo in šitake. Na visoki temperature pražimo do hrustljavega.
- Glaziramo s Knorr sojino omako in/ali omako Knorr Sambal Manis.
- Dodamo rezance in pražimo dokler niso topli.
- Na koncu posujemo s črnim sezamom.