Svinjska potrebuševina v sladko-kisli omaki
Meso, ki se kar topi v ustih, bo prepričalo še tako zahtevnega gurmana.

Sestavine
Priprava
-
limeta
-
kalčki koriandra
-
kalčki krebuljice
-
voda 750.0 g
-
česen 15.0 g
-
kamilica 100.0 g
-
ingver 15.0 g
-
čebula 100.0 g
-
svinjska potrebuševina 500.0 g
Priprava
-
Priprava
- Na vročem olju hkrati prepražimo ingver in česen, dodamo na julienne narezano čebulo in dobro prepražimo.
- Dodamo kamilico in na majhnem ognju še nekaj časa kuhamo.
- Knorr omako demi glace skuhamo v vodi in reduciramo do polovice.
- Precedimo, dodamo Knorr Sunshine Chilli omako in pustimo, da zavre.
- Solimo po okusu.
- Potrebuševino kuhamo v sous-videu 6 ur na 65 stopinjah.
- Kose mesa do hrustljavega popečemo v ponvi.
- Dodamo omako.
- Zaključimo s kalčki in limetino lupinico.