Menu
+

Svinjski file

Belgijski radič

Priloga

  • rdeča pesa, kuhana 200.0 g
  • oljčno olje
  • nori alge 2.0 kom
  1. Svinjski file

    • Svinjski file premažite s Knorr Primerba baziliko ter začinite s poprom in soljo.
    • Meso tesno zavijte v nori alge.
    • Prevežite z vrvico.
    • Pecite na 80 stopinj do središčne temperature 63 stopinj. 
  2. Belgijski radič

    • Belgijski radič očistite in po dolžini prerežite na 4 dele.
    • Pripravite Knorr Essential Zelenjavno bistro juho in v njej blanširajte radič.
  3. Priloga

    • Rdečo peso narežite na rezine in jo prepražite na vročem olju.
    • Enak postopek izvedite za dehidrirane alge nori.
  4. Serviranje

    • Svinjski file narežite in popecite v ponvi.
    • Zalijte z malo zelenjavne juhe in nanjo položite blanširan radič.
    • Okrasite s popečeno peso in nori algami.