Svinjski file v skorji nori alg z belgijskim radičem
Okusen svinjski file ovit z nori algami, ki se spremenijo v slastno skorjico.

Sestavine
Svinjski file
-
svinjsko meso 2000.0 g
-
nori alge 8.0 kom
-
poper
-
sol
Belgijski radič
-
belgijski radič 500.0 g
-
oljčno olje
-
poper
-
voda 2000.0 g
Priloga
-
rdeča pesa, kuhana 200.0 g
-
oljčno olje
-
nori alge 2.0 kom
Priprava
-
Svinjski file
- Svinjski file premažite sKnorr Primerba bazilikoter začinite s poprom in soljo.
- Meso tesno zavijte v nori alge.
- Prevežite z vrvico.
- Pecite na 80 stopinj do središčne temperature 63 stopinj.
-
Belgijski radič
- Belgijski radič očistite in po dolžini prerežite na 4 dele.
- PripraviteKnorr Essential Zelenjavno bistro juhoin v njej blanširajte radič.
-
Priloga
- Rdečo peso narežite na rezine in jo prepražite na vročem olju.
- Enak postopek izvedite za dehidrirane alge nori.
-
Serviranje
- Svinjski file narežite in popecite v ponvi.
- Zalijte z malo zelenjavne juhe in nanjo položite blanširan radič.
- Okrasite s popečeno peso in nori algami.