Menu

Sestavine

+

Solata

Rdeča pesa

  • rdeča pesa, kuhana 500.0 g

Preliv

Serviranje

  • balzamični kis 10.0 ml
  • oljčno olje 10.0 g

Topla solata je primerna tudi za lahko spomladansko večerjo.

...

Priprava

  1. Solata

    • Cvetačo in brokoli narežemo in začinimo z oljčnim oljem in začimbami po okusu.
    • Na ponvi rahlo prepražimo.
    • Nekaj cvetov cvetače pustimo surove, narežemo na lističe in shranimo za kasneje.
    • NoChicken Chunks prepražimo po navodilih na embalaži.
  2. Rdeča pesa

    • Kuhano rdečo peso narežemo na trakove.
  3. Preliv

    • Čičeriko spasiramo v pire, dodamo pomarančni sok in zelenjavno osnovo.
    • V pire dodamo majonezo.
  4. Serviranje

    • Vse sestavine zmešamo na krožniku, prelijemo s čičerikino kremo in okrasimo s cvetovi cvetače, ki smo jih dali na stran.