Knorr omake vam omogočajo hitro in enostavno pripravo sicer zahtevnih omak. S Knorr omakami dosežemo vedno enako teksturo in ponovljiv okus.

V nadaljevanju vam predstavljamo najpomembnejše značilnosti nekaterih osnovnih omak.

 

Knorr Osnovna kremna Španska omaka

  • Lahko se uporablja samostojno, brez dodatkov.
  • Izpeljanke so Burgundska, Madeira in Bordojska omaka.
  • Enostavna priprava.
  • Priporočamo pri jedeh z govedino, jagnetino, divjačino.

 

Knorr omaka Demi Glace 

  • Samostojna uporaba.
  • Izpeljanke so: Chasseur  Charcutière,  Bordelaise omaka.
  • Cenjena zaradi gladkega in sijočega videza. Idealen dodatek vaši jedi.
  • Priporočamo pri jedeh z govedino, jagnetino, divjačino.

Knorr Holandska omaka 

 

  • Samostojna uporaba, ena izmed 5 osnovnih omak.
  • Nekatere izpeljanke so Berneška, Choronska, Rubensova, Portska omaka
  • Idealna omaka za ribje jedi in jedi s šparglji
  • Priporočamo pri jedeh z jajci, ribami, šparglji, perutnino.