Knorr omake vam omogočajo hitro in enostavno pripravo sicer zahtevnih omak. S Knorr omakami dosežemo vedno enako teksturo in ponovljiv okus.
V nadaljevanju vam predstavljamo najpomembnejše značilnosti nekaterih osnovnih omak.
Knorr Osnovna kremna Španska omaka
- Lahko se uporablja samostojno, brez dodatkov.
- Izpeljanke so Burgundska, Madeira in Bordojska omaka.
- Enostavna priprava.
- Priporočamo pri jedeh z govedino, jagnetino, divjačino.
Knorr omaka Demi Glace
- Samostojna uporaba.
- Izpeljanke so: Chasseur Charcutière, Bordelaise omaka.
- Cenjena zaradi gladkega in sijočega videza. Idealen dodatek vaši jedi.
- Priporočamo pri jedeh z govedino, jagnetino, divjačino.
Knorr Holandska omaka
- Samostojna uporaba, ena izmed 5 osnovnih omak.
- Nekatere izpeljanke so Berneška, Choronska, Rubensova, Portska omaka
- Idealna omaka za ribje jedi in jedi s šparglji
- Priporočamo pri jedeh z jajci, ribami, šparglji, perutnino.