Menu

Z naraščajočo priljubljenostjo dostave vam ponujamo 5 koristnih nasvetov za preživetje v tem hitro rastočem poslovnem sektorju.

1.Izberite meni, ki zagotavlja dobro kakovost

Nič ni hujšega od čakanja 30 minut na postano solato, premočeno cvrtje ali hladen krompir. Izognite se razočaranju strank in ponudite jedi, ki jim dostava ne škodi.

 

2. Uporabite privlačne fotografije

Pritegnite pozornost strank z dobrim fotografijami. Privlačna fotografija bo povečala željo, vsekakor pa mora realno prikazovati ponujeno jed.

 

3. Uporabite kvalitetno embalažo

Prvi vtis je zelo pomemben in embalaža je prva, ki jo kupec zagleda. Prav tako je pomembna, saj hrana v kakovostni embalaži ohrani svežino. Za dobro promocijo je tudi pomembno, da na embalažo ali serviet natisnete logotip vaše restavracije.

 

4. Ponudite promocije skupaj s partnerji za dostavo

Dober glas seže v deveto vas. Zato je pomembno, da so vaše stranke zadovoljne tako s prejeto hrano kot tudi s storitvijo dostave. Z dostavno službo se dogovorite za posebne promocije, kot na primer točke zvestobe.

 

5. Dobra in pravočasna dostava

Zelo pomembno je, da so vaše stranke zadovoljne tako s prejeto hrano kot tudi s storitvijo dostave. Za hitrejšo pripravo jedi vam predlagamo uporabo širokega nabora Unilever Food Solutions izdelkov.