Menu

 

Jaap Korteweg predstavlja 9. generacijo družinske kmetije in je ustanovitelj The Vegetarian Butcher®

V času, ko je na Nizozemskem izbruhnila prašičja kuga, so ga prosili, naj v svojih hladilnicah shrani več deset tisoč prašičjih kadavrov. Tega mu vest ni dopuščala, zato je prošnjo zavrnil. Ta dogodek je pod vprašaj postavil njegovo dojemanje predelave mesa in postal je vegetarijanec.

The Vegetarian Butcher vam ponuja široko paleto izdelkov na 100 % rastlinski osnovi za okusne jedi.

Pridružite se naši revoluciji hrane. Doživite nekaj novega. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaap je kljub temu, da je postal vegetarijanec, pogrešal okus mesa. Leta je iskal primerno alternativo in na koncu mu je uspelo. S pomočjo proizvajalcev rastlinskih beljakovin, znanstvenikov in inovativnih kuharjev je razvil idealen nadomestek: prepričljiv okus po mesu in primerna konsistenca so pot do uspeha in priložnost za začetek nečesa novega. Jasno je bilo, da cvetačni burger ne more nadomestiti okusa pravega mesa. Zato uspeh The Vegetarian Butcherja sloni na okusih, ki se popolnoma približajo okusu mesa.

Izdelki The Vegetarian Butcher se danes prodajajo v več kot 25 državah po vsem svetu. Od leta 2021 pa tudi v Sloveniji.   

Moj cilj je ustvariti okusne rastlinske alternative mesu, ki so celo boljšega okusa kot original.

Jaap Korteweg

Poln okus brez mesa

Z rastlinskimi nadomestki mesa The Vegetarian Butcher lahko na popolnoma nov način pripravimo klasične jedi, kot so burgerji, omaka bolognese in ostale.    

Blagovna znamka z jasnim ciljem

The Vegetarian Butcher posveča veliko pozornosti okoljski problematiki in trajnostnemu razvoju. Vsi izdelki so narejeni na osnovi soje in drugih sestavin rastlinskega izvora.

Okus je prepričljiv. Rastlinske alternative so po okusu zelo podobne originalu. Tudi Chef Ferran Adrià (El Bulli, Barcelona) in ekipa kuharskih mojstrov so bili navdušeni: "Bolj nežno kot svinjina in bolj sočno kot piščanec!"

Novost v Sloveniji - The Vegetarian Butcher®

Unilever Food Solutions podpira ta trend s široko paleto izdelkov rastlinskega izvora ter ponuja inovativne ideje in rešitve za njihovo uporabo.

Z novimi izdelki The Vegetarian Butcher 100% rastlinskega izvora lahko klasične priljubljene jedi pripravite na zelo enostaven način.