Menu

Solate so v današnjem hitrem svetu vedno bolj priljubljene. Zdrave, okusne, hitro pripravljene in priročne za uživanje kadarkoli in kjer koli. Solate nudijo kombinacijo zdravega in okusnega. In kateri trendi so trenutno priljubljeni?

Solata za na pot

Solata za na pot

Hiter tempo življenja nam pogosto ne omogoča daljšega odmora za uživanje v obroku sredi dneva.  Solato ponudite v lepi embalaži, ki naj bo enostavna za uporabo. Tako pripravljena solata bo ostala sveža in okusna več ur.

Solata, ki nas nahrani za cel dan

Solata, ki nas nahrani za cel dan

Ob celodnevnih delovnikih in mnogimi opravki, ki jih imamo vse do večera, se obroki pogosto prelivajo in jih enostavno ne moremo več popolnoma ločiti.

Tako lahko kombiniramo na primer zajtrk in kosilo v en obrok.

Lokalno in trajnostno

Lokalno in trajnostno

Izkoristite letne čase, ki jih ponuja prostor, v katerem živimo. Raznolikost sadja in zelenjave vam omogoča eksperimentiranje, s katerim vsakič znova presenetite vaše goste. Poiščite lokalnega dobavitelja svežega sadja in zelenjave in z njim ustvarite posebno zgodbo za vsako jed, ki se znajde na vašem meniju. Vašim gostom boste s tem zagotovo ustvarili nepozabno izkušnjo. 

Serviranje

Serviranje

Krožniki? To je tako staromodno. Solato je danes potrebno postreči v različnih skledicah, ki so po možnosti delo lokalnih ustvarjalcev. Jedi takoj pridobijo na ekskluzivnosti.

Poskusite pripraviti solato tako, da si jo gostje samo zmešajo in začinijo. To jim bo ponudilo še dodatno doživetje s svojimi prijatelji.