Ročna obdelava je pomembna za ohranitev intenzivnosti okusov.
Sušenje je ena od najstarejših metod konzerviranja hrane. Enostavna, zanesljiva metoda pomaga ohranjati barvo, vonj in okus naših sestavin in je izvrstna alternativa uporabi konzervansov. Zaradi vsebnosti vode je potrebno 12 ton sveže čebule za pridobitev 1 tone sušene čebule. Med kuhanjem bi vsa ta voda, če bi ostala, vplivala na izgubo okusa čebule.
Korenje ni značilna sestavina sladic. Če ga uporabite v pravih razmerjih, lahko pripravite okusno torto.
Naša sušena zelenjava vsebuje toliko vlaknin, vitaminov in mineralov kot kuhana zelenjava.
Kliknite gumb spodaj in dodajte na domači zaslon. Kliknite gumb zgoraj in dodajte na domači zaslon. Kliknite gumb spodaj in dodajte na domači zaslon. Kliknite gumb spodaj in dodajte na domači zaslon.