Spoznajte zgodbo Knorr trajnostnega kmetijstva
Vzpodbujanje biološke raznolikosti za zaščito zemlje.
Pridelovalci, ki se ukvarjajo s trajnostnim kmetijstvom, morajo poznati različna področja dela: znanstvenik, kuhar, strojnik, včasih celo hišnik.
Sprejemanje lokalnega ekosistema pomaga pri zatiranju škodljivcev, opraševanju, kompostiranju ter pri zagotavljanju prijetnega delovnega okolja na kmetiji.
Nekaj stvari, ki jih Knorr pridelovalci delajo za naše pernate, luskaste in sluzaste prijatelje.

Izdelovanje čebeljih hotelov med polji za boljše opraševanje.
Preizkusite recept naših Chefov
Krompirjevi kosmiči niso namenjeni samo pripravi pireja. Iz njih lahko skuhate tudi okusno juho.

Izdelovanje ribnikov za ustvarjanje novih ekosistemov.

Vzpodbujanje črvov, da rahljajo zemljo, ki s tem postane rodovitnejša.
Preizkusite recept naših Chefov
Korenje ni značilna sestavina sladic. Če ga uporabite v pravih razmerjih, lahko pripravite okusno torto.

Zagotavljanje življenjskega prostora za hibernacijo in razmnoževanje pikapolonic.

Ustvarjanje domov za kuščarje za boj proti škodljivcem.
Preizkusite recept naših Chefov
V božičnem času so ribe pogosto na jedilniku. S tem receptom boste svojim gostom ponudili nekoliko manj tradicionalno ribjo jed.

Privabljanje netopirjev, ki se prehranjujejo z molji.

Skrb, da se ogrožene čaplje in štorklje prijetno počutijo.