Poslušajte zvok odličnega okusa za žetev v pravem trenutku.
Ste vedeli, da za izbiro najboljšega trenutka za pobiranje pridelkov, včasih nista dovolj samo vonj in okus, ampak je treba pridelku tudi prisluhniti. Takrat postane bitka s časom za ohranitev okusa in arome.

Stročji fižol – test lomljenja
Če se strok lepo prelomi na polovico, je zrel.
Preizkusite recept naših Chefov
Korenje ni značilna sestavina sladic. Če ga uporabite v pravih razmerjih, lahko pripravite okusno torto.

Buča – test s trkanjem
Potrkajte po buči. Če zveni votlo, je zrela.

Čebula – test odpadanja listov
Ko listi odpadejo z rastline, je zrela.
Preizkusite recept naših Chefov
Krompirjevi kosmiči niso namenjeni samo pripravi pireja. Iz njih lahko skuhate tudi okusno juho.

Paradižniki – test stresanja
Stresite grm paradižnika. Če paradižnik odpade, je zrel.
Hellmann's Ketchup 5 kg
Ketchup s svojo ravno pravo gostoto in uravnoteženim okusom zadovolji še tako zahtevnega kupca.
Več
Tamarind – test s trkanjem
S prsti potrkajte po tamarindu. Če je zvok votel, je zrel.
Preizkusite recept naših Chefov
Špargelj je delikatesna zelenjava z izjemnim, posebnim okusom. Poskusite to nenavadno kombinacijo s kokosovim mlekom.

Ste vedeli?
Zveža zelišča je najbolje obirati zvečer ali ponoči, ko je hladno in zelišča niso ovenela. Delamo hitro, da jih posušimo v najkrajšem možnem času in tako ohranimo njihovo aromo.
Knorr Delikat 2 kg
Knorr Delikat 8 je sodobna začimba za izboljšanje vseh juh, omak, zelenjavnih prikuh, solat, mesnih in ribjih jedi, rižot, testenin, ipd. Je univerzalni dodatek jedem, ki se ga dodaja za bolj poln okus jedi.
Več
Ničesar ne zavržemo.
Listi korenja in čebule po pobiranju pridelkov ostanejo na polju. Tam jih preorjemo in tako zagotavljamo naravno kompostiranje.