
Organizirajte svoj menu
- Prva in zadnja jed na meniju sta najbolj prodajani. Če želite prodati vašo ribjo jed, veste, kam jo uvrstiti.
- Imena jedi naj bodo jasna, preprosta in privlačna.
- Gostom pojasnite izvor jedi tako, da jedi dodajte pojasnilo, od kod izhaja.
- Priporočajte najboljše vino za svoje ribje jedi

Svojim gostom ponudite zgodbo
Verjamemo, da v pripravo vsakega krožnika vložite del sebe. Delite zgodbo z vašimi gosti.
- Z gosti se pogovorite o ribah, ki ste jih uporabili in okusih na krožniku. Ne pozabite omeniti izvora rib, sploh če so lokalne ali ekološko gojene.
- Izobrazite natakarje, da bodo postali najboljši ambasadorji vaših jedi. Omogočite jim, da okusijo vsako jed, ki jo ponujajo. Iskreno navdušenje nad okusi hitreje prepriča gosta, da se odloči naročiti jed.
- Gostom ponudite svoj »ulov dneva« in vedeli bodo da dobivajo sveže ribe..