Podpora in nasveti v času epidemije Covid-19
Vse kar morate vedeti o varni prehrani in se prilagoditi epidemiji Covid-19
-
8 smernic za varno pripravo hrane v gostinstvu
Preberite o najboljših 8 smernicah za higieno in varno pripravo hrane v gostinstvu.
-
Zagotavljanje higiene restavracij in kuharjev
Vse se začne z osebno higieno. S pomočjo spodnjih kazalcev lahko spremljate osebno higieno osebja v kuhinji in s tem zmanjšajte...
-
8 najpogostejših alergenov
Ugotovite, v katerih živilih so najpogostejši alergeni in s čim jih lahko nadomestimo.
-
Kontrolni seznam čiščenja restavracije
Higiena vašega obrata je izredno pomembna. S tem kontrolnim seznamom se lahko prepričate, da niste ničesar izpustili.
-
Kontrolni seznam alergenov
Prehranske zahteve gostov in alergene preverjajte s priročnim kontrolnim seznamom alergenov.
-
HACCP kontrolni seznam
Kot Chef želite biti prepričani, da je hrana, ki jo postrežete, okusna, hranljiva in predvsem varna. Če se standardi za varnost...
-
8 Smernic za varno shranjevanje surovin
Ponujamo vam smernice shranjevanja, s pomočjo katerih boste lažje zagotavljali varnost surovin.
-
Kako preprečiti navzkrižno kontaminacijo
Ponujamo vam 6 nasvetov Chefov, kako preprečiti navzkrižno kontaminacijo.
-
Pogoste kritične točke v restavraciji
V kuhinji obstaja veliko nevarnosti. Tu je povzetek potencialnih kritičnih točk, ki jih morate za zagotovitev varnosti obvlada...